ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Αν γίνατε πρόσφατα μαμά, ή περιμένετε να γίνετε και έρχεστε συνεχώς αντιμέτωπες με το ίδιο δίλημμα: Πώς θα συνδυάσω τη φροντίδα ενός παιδιού με την καριέρα; Πώς θα είναι μετά?

Κούραση, ξενύχτι, εγκλωβισμός, επιλόχιος, νεύρα και άλλα πολλά αποτελούν την καθημερινότητά όλων των νέων μαμάδων. Από την άλλη, η περίοδος αυτή μπορεί να είναι η πιο δημιουργική της ζωής σας. Οι ορμόνες είναι στο φουλ, και εάν τις αξιοποιήσετε σωστά, μπορείτε να κάνετε θαύματα!

Σε αυτό το 8ωρο σεμινάριο θα σας δώσουμε τα εργαλεία εκείνα που στις δύσκολες στιγμές θα σας βοηθήσουν.

Θα σας μάθουμε πως να διαχειρίζεστε τον χρόνο, το χρήμα, ακόμα και πως να στήσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, πως να βρείτε δουλειά.

Κυρίως όμως, μέσα από τις βιωματικές ασκήσεις, τις συζητήσεις και την ομάδα, θα σας προσφέρουμε έναν  πολύτιμο σύμμαχο για τις δύσκολες ώρες αλλά και εργαλεία για σωστό προγραμματισμό για να είστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική στο νέο σας ρόλο.

Τα παιδιά μεγαλώνουν μια χαρά όταν υπάρχει αγάπη και συνθήκες ασφάλειας, κι ας μην είναι όλα τέλεια. Γιατί τίποτα στη ζωή δεν είναι και δε χρειάζεται να είναι τέλειο. Εμείς δημιουργούμε τις συνθήκες που θεωρούμε ότι μας αξίζουν και πορευόμαστε μέσα σε αυτές. Κι αν αφήσουμε για λίγο τον έλεγχο ; Κι αν αφεθούμε στη ζωή; Θα απολαύσουμε τους καρπούς της, γιατί η ζωή ξέρει καλύτερα..

Διάρκεια:

Ατομικές συνεδρίες: Κύκλος 14 συνεδριών

Ομαδικό σεμινάριο: 16 ώρες (Δύο Σαββατοκύριακα, 4 ώρες το Σάββατο & 4 ώρες τη Κυριακή)

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΕΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΥΣ